chico joven manipulando hardware en clase

En què consisteix?

Es tracta d’un projecte d’orientació i formació en àmbits d’alta ocupació en el mercat, per facilitar la inserció laboral i la qualificació en Logística 4.0, Fabricació de drons, Impressió 3D, Ciberseguretat i Màrqueting Digital.

  • Persones joves entre 16 i 29 anys, inscrites al Registre de Garantia Juvenil, que no estudiïn ni treballin i que estiguin donades d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Orientació professional, acompanyant a la persona en la definició i execució del projecte professional

Inclou el treball de coneixement dels propis interessos i motivacions personals, definició de l’objectiu professional, detecció de competències, eines, canals i planificació de recerca de feina, situació del mercat de treball, sortides laborals i formatives.

El programa inclou la realització d’activitats socials i culturals d’enfortiment del paper social de la persona jove, per d’apropar-los a la realitat i establir lligams i un compromís social que els pot ajudar a desenvolupar competències transversals i socials, imprescindibles en els processos vital i d’ajuda en el creixement personal i professional.

Es realitza fins al final del programa un acompanyament a la inserció laboral i/o acadèmica. S’aposta per facilitar la continuïtat formativa en l’àmbit reglat en els casos que sigui possible com a mesura de millora de les competències tècniques i, per tant, del propi perfil professional.


Formació professionalitzadora, innovadora, de qualitat i d’alta ocupació, ajustada a les característiques de les persones joves i a la demanda del mercat de treball. Es treballa amb centres de formació pioners tecnològicament.

Es dissenya des d’un inici un pla de treball flexible amb la persona participant on es concreten objectius i necessitats de treball i el pacte de compromisos.
Es combinen les actuacions individuals i grupals en funció del contingut a treballar. Totes les actuacions d’orientació estan previstes per poder fer-les en format virtual en cas de necessitat sense perdre la qualitat de la intervenció.

La persona participant al llarg de tot el programa estarà acompanyada i guiada per una persona tècnica orientadora que serà la referent i en farà el seguiment fins a la finalització.

Les formacions proposades són participatives, dinàmiques i motivadores adaptades al col·lectiu. Es prioritza la presencialitat en les formacions però, estan adaptades a poder fer-les de manera virtual si la situació ho exigeix.

Projecte que es desenvolupa com a entitat agrupada amb PIMEC, Ajuntament de Sant Cugat, Centre de formació Eurecat i Centre tecnologic Leitat, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i per fons provinents de la Conferència Sectorial d’Empleo y Asuntos Laborales, d’acord amb els Programes Singulars, regulats per l’Ordre corresponent.

Contacte


Anna Figueras

Telèfon: 659353139

Correu: anna.figueras@terrassa.cat

Montse Gilabert

Telèfon: 639102905

Correu: montserrat.gilabert@terrassa.cat

Inscriu-te

Recursos relacionats

primer plano manos de mujer escribiendo en teclado

Més informació i tràmits

Generalitat de Catalunya

jovenes chico chica estudiantes

Challenge Indústria

Visita la nostra videoteca

chico chica mecánicos en taller con coche elevado

Projectes ocupacionals

Visita la nostra videoteca

Inscriu-te

Amb el suport de:

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”

També et pot interessar

Exterior edificio Foment Ayuntamiento de Terrassa

Qui som?

Coneix el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa

bombilla concepto piensa fuera de la caja

Què fem?

Descobreix els nostres programes d'ocupació

portátil videollamada reunión de equipo

Treballa amb nosaltres

Vols formar part del Servei d'Ocupació?

Hombre consultando mapa en el móvil smartphone icono ubicación

On som i horaris

Troba'ns aquí