El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, som centre d’informació i orientació  per a l’acreditació de competències, que impulsa la Generalitat de Catalunya.

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals, permet obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

Es poden acreditar les competències adquirides, mitjançant l’experiència laboral o bé per vies de formació no formals.

Les persones que participen en el procés, aconsegueixen una certificació oficial per a l’exercici d’una professió determinada, facilitant d’aquesta manera, la seva integració laboral i la possibilitat de promoció professional.

El procediment d’acreditació de competències permet demostrar que la persona està capacitada per desenvolupar una activitat professional en la qual ja té experiència i aconseguir una acreditació oficial.

Abans d’iniciar aquest tràmit, és important obtenir la informació i l’orientació necessària per dur-lo a terme correctament.

Us informarem de les fases del procediment, de quins són els requisits d’accés, quins són els drets i obligacions que teniu, quines són les acreditacions oficials que es poden obtenir i també us assessorem durant el procés i donem el suport per a la tramitació de la documentació professional requerida.

El procés Acredita’t està subjecte a convocatòries periòdiques. S’obren els processos d’especialitats concretes que queden especificades a la normativa que publica la Generalitat.

soldador con máscara en taller

Consulteu aquí les properes convocatòries del procés

Acredita’t

També et pot interessar

null

Ofertes

Descobreix les ofertes actives i ofereix la teva candidatura

null

Formació

Prepara't per aconseguir la feina que vols!

null

Orientació laboral

T'assessorem en la recerca de feina

null

Videoteca

Consulta els nostres webinars i tutorials de temàtica ocupacional