El servei d’Acreditació de competències professionals, ofereix l’oportunitat d’obtenir una acreditació oficial mitjançant la demostració de les habilitats de la persona usuària, ja sigui a través de l’experiència laboral, serveis prestats en beques o voluntariat, o formació no reconeguda oficialment.

A través d’entrevistes, preferentment virtuals, la persona usuària ha de demostrar les seves competències professionals que formen part d’un certificat o títol professional. Si demostra haver adquirit les unitats o estàndards de competència, obtindrà una certificació oficial que permetrà convalidar i completar la seva formació professional.

Obtenir aquest certificat facilita el creixement professional i personal, millorant el currículum i les possibilitats d’ocupació. A més, en finalitzar el procés, la persona usuària rebrà orientació sobre possibles itineraris formatius.

D’altra banda, per a les empreses, això suposa una oportunitat per promoure l’actualització de les competències dels seus empleats i empleades.

soldador con máscara en taller

Més informació

Inscriu-te

També et pot interessar

null

Ofertes

Descobreix les ofertes actives i ofereix la teva candidatura

null

Formació

Prepara't per aconseguir la feina que vols!

null

Orientació laboral

T'assessorem en la recerca de feina

null

Videoteca

Consulta els nostres webinars i tutorials de temàtica ocupacional