Vols adquirir una primera experiència laboral en la teva professió objectiu?

Des de Foment de Terrassa t’ajudem a aconseguir-ho a través de les pràctiques no laborals. Consisteix en una estada a una empresa on podràs conèixer la professió en context real i fer el teu perfil més atractiu per les empreses!

Aquestes pràctiques et permetran desenvolupar i millorar els teus coneixements, habilitats i competències desenvolupant el lloc de treball, millorant així la teva ocupabilitat i possibilitats de reincorporar-te en el mercat de treball.

En el servei d’Empresa i Intermediació tenim empreses amb disponibilitat per adquirir persones en pràctiques en tot tipus de perfils professionals, gestionem els tràmits administratius i burocràtics i oferim acompanyament i suport a la persona durant tot el període de pràctiques amb un tècnic tutor que t’ajudarà en l’adquisició d’aprenentatges i adaptabilitat a l’empresa.

  • És una bona oportunitat per encaixar en aquelles ofertes que t’agradaria poder optar i fins ara no ho veies possible. T’oferim la possibilitat d’aprendre un ofici o professió i iniciar el teu camí professional en el teu sector desitjat!

En cas d’estar interessat, disposem de pràctiques relacionades amb formacions, com Certificats de Professionalitat, com també no vinculades a cap formació. Només cal que contacteu amb el nostre servei a través del següent enllaç:

Inscriu-te

També et pot interessar

null

Ofertes

Descobreix les ofertes actives i ofereix la teva candidatura

null

Formació

Prepara't per aconseguir la feina que vols!

null

Orientació laboral

T'assessorem en la recerca de feina

null

Videoteca

Consulta els nostres webinars i tutorials de temàtica ocupacional