Programes per a empreses

En aquest apartat trobaràs programes d’ocupació i mercat de treball que reverteixen directament en la productivitat i competitivitat de la teva empresa.

chico joven manipulando hardware en clase

Singulars

Accions d’apropament a empreses que es dediquen a la Logística 4.0, Fabricació de drons, Impressió 3D i Màrqueting Digital i E-commerce per a la professionalització d’aquestes ocupacions.

profesor y alumna taller carpintería

APP - Aprenentatge per a la Professionalització

Recuperem la figura de l’aprenent: alternem formació professionalitzadora en empresa amb contractació laboral subvencionada al 100% de l’SMI  i  formació impartida a l’aula amb personal expert.

industria metal trabajadores

Fent xarxa

Promocionem l’ocupació de qualitat a la indústria dels sectors químic, farmacèutic, plàstic i sanitari. Treballem per a la seva professionalització amb actuacions que impacten directament en la competitivitat de les empreses  i la seva transformació cap a la Indústria 4.0.

operario masculino junto panel de control

TTT - Treball, Talent i Tecnologia

Projecte creat per promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia.

corazón de madera con bandera lgtbi sobre fondo rosa

TransRassa Ocupació

TransRassa Ocupació és un programa d’inserció laboral d’interès per a empreses amb necessitats de contractació, augment de competitivitat i potenciació de la seva Responsabilitat social corporativa.

hombre carpintero lijando madera

30 Plus

Programa que facilita personal qualificat a les empreses, amb una subvenció en la contractació del 100% del salari mínim interprofessional durant 9 mesos de contractació i formació a mida a cost zero.

primer plano casco paleta trabajador de obra

Treball als barris

Conjunt d’accions en l’àmbit de l’ocupació i de dinamització del teixit empresarial, per tal de desenvolupar un entorn socioeconòmic favorable a empreses i persones que requereixen d’una atenció específica.

També et pot interessar

null

Assessorament empresarial

Comptem amb personal tècnic personalitzat i especialitzat per sectors económics

null

Formació a mida

Dissenyem i impartim cursos adaptats a les necessitats de la vostra empresa

null

Selecció de personal

Cerquem el personal que necessita la vostra empresa

null

Espais i aules per empreses

Oferim espais i aules adequades per realitzar actes i formacions

Col·laborem amb