Programes per a la inserció laboral

Des de Foment de Terrassa dissenyem i executem programes d’ocupació i empresa, amb recursos propis o en col·laboració amb agents públics o privats, com el SOC o la Diputació de Barcelona.

L’objectiu principal d’aquests programes és la inserció laboral de les persones usuàries del servei, així com la millora competitiva de les empreses del territori.

chico joven manipulando hardware en clase

Singulars

Projecte que dissenya accions d’apropament a empreses que es dediquen a la Logística 4.0, Impressió 3D, Màrqueting Digital i Instal·lació d’automatismes per a la professionalització d’aquestes ocupacions.

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

Programa que ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments de Catalunya, consells comarcals de Catalunya, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

operario masculino junto panel de control

TTT - Treball, Talent i Tecnologia

Projecte creat per promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia.

TransRassa Ocupació

TransRassa Ocupació és un programa d’inserció laboral per persones Trans i per al col·lectiu LGTBI+ en general. L’objectiu és facilitar l’accés a contractacions laborals de qualitat de les persones participants.

Programa de Suport a l'Ocupació Juvenil

Programa dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys amb l’objectiu de promoure i mantenir la seva continuïtat formativa, a través de processos d’orientació, suport i mentoria.

Primera experiència professional en les administracions públiques

Primera experiència ajuda a adquirir competències i habilitats professionals a través d’una experiència laboral a l’Administració Pública.

Orienta

Programa d’orientació professional i suport ocupacional, sent l’acompanyament a mida, el punt clau per a aconseguir l’encaix entre persona i empresa.

FPO DUAL 2023

Programa que ofereix un contracte de formació en alternança per a persones joves sense qualificació professional o nivell formatiu baix.

hombre carpintero lijando madera

30plus

Programa d’inserció laboral per a persones en situació d’atur de 30 anys o més, proporcionant-los una contractació entre 6 i 9 mesos, formació i adquisició de noves competències.

primer plano casco paleta trabajador de obra

Treball als barris

Projecte que contempla un conjunt d’accions en l’àmbit de l’ocupació i del desenvolupament local, per tal de desenvolupar un entorn socioeconòmic favorable a empreses i persones que requereixen d’una atenció específica.

jovenes chico chica estudiantes

Jove decideix – Revolució Jove

Programa personalitzat d’orientació professional per a joves. Actuacions integrals d’orientació per al desenvolupament professional de la persona jove.

grupo de jóvenes con bocadillos de cómic

Otl

L’OTL és un dispositiu d’inserció laboral especialitzat en salut mental que té per objectiu atendre a persones en edat de treballar amb un diagnòstic de trastorn de salut mental acreditat i en tractament mèdicosanitari.

trabajador transportista Terrassa Mercat

Terrassa aposta per a l’Ocupació

Projecte fruit de la comissió de polítiques actives del Pacte Local per a l’Ocupació de Terrassa, i és en aquest marc que, després d’una anàlisi del territori i la seva realitat, es planteja un projecte específic de lluita contra l’atur a la nostra ciutat.

També et pot interessar

Exterior edificio Foment Ayuntamiento de Terrassa

Qui som?

Coneix el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa

bombilla concepto piensa fuera de la caja

Què fem?

Descobreix els nostres programes d'ocupació

portátil videollamada reunión de equipo

Treballa amb nosaltres

Vols formar part del Servei d'Ocupació?

Hombre consultando mapa en el móvil smartphone icono ubicación

On som i horaris

Troba'ns aquí