Ahir dia 3 de juliol, el Tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez va visitar les instal·lacions de l’empresa CREIXEM (Cultura Catalana Call Center, SL) i ha signat, juntament amb el Sr. Oriol Creixell, administrador de l’empresa, un conveni de col·laboració entre Foment de Terrassa i CREIXEM amb la finalitat d’impulsar accions de millora de l’ocupabilitat i de desenvolupament de competències professionals.

CREIXEM és una empresa de telemàrqueting no convencional, dedicada prioritàriament a la captació de subscriptors d’editorials, de revistes o de premsa, de socis per a ONG’s, per a campanyes de donatius, o per a l’actualització de bases de dades per a empreses, entre d’altres. Aquest call center realitza trucades en català des de Terrassa.

CREIXEM ha contractat 15 persones en el marc del programa 30Plus aquest darrer any, realitzant accions formatives prelaborals en les seves instal·lacions i en base a un temari definit conjuntament amb Foment. El perfil de les persones contractades és el de dones de + 30 anys, en molts casos + de 45 i en dos casos pe sobre dels 55.

També realitza funcions d’orientació laboral de qualitat, en coordinació amb la tutora de Foment, per la qual cosa acompleix amb el programa al 100%.

També ha col·laborat amb el Servei d’Ocupació participant en conferències i tot tipus d’actes organitzats per Foment de Terrassa.

L’acte ha tingut lloc a la seu de l’empresa (c/ del Nord, 105).