logo Terrassa Tria Futur

En què consisteix?

Terrassa Tria Futur és un espai de referència de l’orientació acadèmica i professional a Terrassa i comarca per a totes aquelles persones que volen potenciar el seu talent, reinventar-se a nivell professional i prendre decisions respecte al seu futur laboral i acadèmic.

El projecte es concreta en un Espai virtual que, de manera permanent, aglutina recursos i serveis ocupacionals i educatius del territori i integra, de manera presencial, la Mostra d’Ensenyament i la Fira Presencial.

Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració amb el Servei d’ Educació de l’Ajuntament de Terrassa, reuneix en un mateix espai l’ecosistema laboral i formatiu de la ciutat de Terrassa, amb la participació de diferents agents socioeconòmics, públics i privats, promotors de l’activitat econòmica del territori i una acurada representació del teixit empresarial de la ciutat.


Foment de Terrassa, amb una àmplia expertesa en la identificació d’oportunitats laborals en sectors clau del nostre territori, ofereix la possibilitat de contactar amb empreses i entitats generadores d’ocupació i programa activitats pensades per persones que volen dissenyar i posar en marxa el seu projecte professional.

Entre elles, en aquesta edició 2022, s’han programat les següents activitats:

 • Informació sobre recursos i serveis ocupacionals.
 • Punts d’orientació professional personalitzada.
 • Assessorament a empreses.
 • Tallers sobre mercat de treball i tècniques de recerca de feina.
 • Demostracions d’oficis.
 • Taules rodones.
 • Xerrades en directe.
 • Activitats de debat i networking professional.

La Mostra d’Ensenyament té com a objectiu principal facilitar la transició de la joventut de Terrassa en el seu recorregut acadèmic i el seu accés a la formació en tots els nivells educatius. Per fer-ho, l’equip d’informadors i informadores juvenils mostren als participants el ventall de recursos existents a nivell d’ensenyament, i els orienten i assessoren de manera personalitzada sobre les diferents opcions educatives que té la gent jove de Terrassa.

Repositori de continguts amb una àmplia varietat de materials audiovisuals sobre temes relacionats amb recursos i serveis formatius i ocupacionals de la ciutat.

El web triafutur.terrassa.cat recull els continguts permanents i és també la plataforma de la fira en la seva vessant virtual.

Terrassa Tria Futur inclou des del 2022 una Fira d’orientació formativa i professional amb caràcter presencial, al Recinte Firal de Terrassa, després que dos anys en format exclusivament virtual per la situació sanitària.

L’edició de 2022 va aplegar més de 50 estands dedicats principalment a:

 • Centres d’ensenyament: instituts que imparteixen cicles formatius, escoles d’idiomes, centres universitaris, estudis artístics, etc.
 • Empreses de Terrassa i comarca.
 • Entitats i serveis relacionades amb el món de la formació per a l’ocupació, la inserció laboral, la mobilitat internacional…
 • Espai POP’s (Punts d’Orientació Personalitzada a persones i empreses).
 • Espais per a activitats: exhibicions, xerrades, etc.
Visita el web

Recursos relacionats

null

Portal oficial

triafutur.com

null

Webinars

Foment de Terrassa

Inscriu-te

Amb el suport de

Col·laborem amb

També et pot interessar

Exterior edificio Foment Ayuntamiento de Terrassa

Qui som?

Coneix el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa

bombilla concepto piensa fuera de la caja

Què fem?

Descobreix els nostres programes d'ocupació

portátil videollamada reunión de equipo

Treballa amb nosaltres

Vols formar part del Servei d'Ocupació?

Hombre consultando mapa en el móvil smartphone icono ubicación

On som i horaris

Troba'ns aquí