Hola!

Som Foment de Terrassa, el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa.

Des de 1991, Foment de Terrassa, SA, com a societat municipal de l’Ajuntament de Terrassa, ha estat al servei de la ciutadania per promocionar l’ocupació i l’activitat empresarial de la ciutat.

Foment de Terrassa SA, és una societat mercantil de capital 100% municipal per a la gestió d’activitats adreçades al desenvolupament econòmic local, el foment, la gestió i l’execució dels programes d’ocupació, empresa i formació.

Des de la nostra entitat tenim una doble missió: la inserció laboral de les persones, millorant la seva ocupabilitat en relació a les demandes específiques de les empreses del territori, i serveis d’empresa a mida per a cobrir les necessitats específiques del teixit empresarial.

grupo de personas sobre logo de Terrassa Ocupacio con fondo blanco

Des de Foment assessorem, acompanyem i realitzem accions destinades a la millora competencial de les persones i al foment de la competitivitat de les empreses.

Exterior edificio Foment Ayuntamiento de Terrassa

Ajudem a les persones a definir el seu objectiu professional i assolir-lo, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció laboral. Oferim acompanyament i assessorament tècnic personalitzat al llarg de tot el procés.

Ajudem a les empreses a instaurar-se i consolidar-se a la ciutat, enfortint així el teixit empresarial i fomentant una ocupació local i de qualitat. Dissenyem i executem serveis d’empresa en base a les necessitats reals del mercat laboral local.

Informa’t

També et pot interessar

Exterior edificio Foment Ayuntamiento de Terrassa

Qui som?

Coneix el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa

bombilla concepto piensa fuera de la caja

Què fem?

Descobreix els nostres programes d'ocupació

portátil videollamada reunión de equipo

Treballa amb nosaltres

Vols formar part del Servei d'Ocupació?

Hombre consultando mapa en el móvil smartphone icono ubicación

On som i horaris

Troba'ns aquí